slitter

Anjeun dina tempat anu leres pikeun slitter.Ayeuna anjeun parantos terang yén, naon waé anu anjeun milari, anjeun pasti bakal mendakanana CANWIN.kami ngajamin yén éta aya di dieu CANWIN.
Canwin bangga nangtung kaluar di pasar..
Kami tujuan pikeun nyayogikeun kualitas anu pangluhurna slitter.pikeun konsumén jangka panjang urang sareng kami bakal aktip kerjasama sareng konsumén pikeun nawiskeun solusi anu épéktip sareng kauntungan biaya.
  • Ngaropea Profesional Slitting garis produsén CAZJ-1250-8T -Canwin pabrik Ti Cina
    Ngaropea Profesional Slitting garis produsén CAZJ-1250-8T -Canwin pabrik Ti Cina
    Parabot garis slitting utamina kalebet ieu:Loading trolley, uncoiler rojongan ganda, alat dahar, mesin leveling traction, trimming mesin shearing, simpangan koreksi alat dahar, garis geser longitudinal, runtah ujung winder, feed rak, alat pre separation, tensioner, nyoco roller, winding mesin shearing, kendang steering, as pungkur, trolley ngurangan, pungkal rojongan bantu, sistem hidrolik jeung sistem listrik, jsb.Bahan anu tiasa diolah ku alat geser longitudinal kalebet pelat gulung tiis, pelat stainless steel, pelat alumunium, pelat galvanis sareng pelat coated warna. Najan kitu, pikeun bahan béda, aya béda tangtu dina kakuatan bahan sabeulah, ku kituna pikeun ménta éfék motong alus.
TAROS KAMI
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
Tiếng Việt
Türkçe
ภาษาไทย
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Српски
Af Soomaali
Sundanese
Українська
Xhosa
Pilipino
Zulu
O'zbek
Shqip
Slovenščina
Română
lietuvių
Polski
Basa ayeuna:Sundanese