VR

Hijikabinét distribusi listrikmangrupa bagian tina sistem éléktrik anu tugasna ngadistribusikaeun énérgi listrik. Éta kalebet distribusi, panyalindungan, pangukuran, kontrol sareng instrumen sinyal. Kotak distribusi listrik ogé ngandung kawat, sababaraha jinis insulasi, sareng komponén dukungan.


Trafo kabinét distribusi kakuatan mangrupikeun salah sahiji alat penting dina catu daya sareng sistem distribusi perusahaan industri sareng pertambangan sareng gedong sipil. Ieu lowers tegangan jaringan tina 10 (6) kV atawa 35kV kana 230/400V tegangan beus dipaké ku pamaké. jenis ieu produk cocog pikeun AC 50 (60) Hz, tilu-fase maksimum dipeunteun kapasitas 2500kVA (fase tunggal maksimum dipeunteun kapasitas 833kVA, umumna teu dianjurkeun ngagunakeun single-fase trafo), bisa dipaké dina jero rohangan (luar) , kapasitas 315kVA jeung handap bisa dipasang dina rod, hawa ambient teu leuwih luhur ti 40 ℃, teu kurang ti -25 ℃, The maksimum hawa rata poean nyaeta 30 ℃, suhu rata taunan maksimum nyaéta 20 ℃, nu kalembaban relatif teu leuwih ti 90% (suhu ambient nyaeta 25 ℃), sarta luhurna teu leuwih ti 1000m.

Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
Tiếng Việt
Türkçe
ภาษาไทย
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Српски
Af Soomaali
Sundanese
Українська
Xhosa
Pilipino
Zulu
O'zbek
Shqip
Slovenščina
Basa ayeuna:Sundanese