VR

Trafo immersed minyak mangrupikeun alat anu paling sering dianggo kusabab struktur anu sederhana sareng operasi anu tiasa dipercaya. Cai mibanda dissipation panas gancang, konduksi seragam, sarta kinerja insulasi hadé ti trafo garing-tipe.Transformers minyak dianggo dina distribusi listrik atanapi gardu listrik. Inti trafo sareng gulunganna direndam dina minyak, anu niiskeun sareng insulate. Minyak circulates ngaliwatan saluran dina coil jeung sabudeureun coil jeung assembly inti, dipindahkeun ku convection.


Tilu diménsi tatu trafo core ngarecah ngaliwatan struktur pesawat segitiga tradisional, adopts tilu-fase struktur nangtung simetris, circuit magnét lengkep simetris produk inti tilu-fase, résistansi magnét geus greatly ngurangan, éksitasi ayeuna, no-beban leungitna, nyaéta jenis ngagunakeun bahan tradisional, tapi noise operasi handap, struktur leuwih kompak tur efisien énergi-hemattrafo tipe minyak. Kinerja anu saé dina hemat energi sareng hemat energi sareng perlindungan lingkungan saluyu sareng Cina's kawijakan konservasi énergi.


Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
Tiếng Việt
Türkçe
ภาษาไทย
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Српски
Af Soomaali
Sundanese
Українська
Xhosa
Pilipino
Zulu
O'zbek
Shqip
Slovenščina
Română
lietuvių
Polski
Basa ayeuna:Sundanese