Potong Pikeun Garis Panjang
VR
  • Rincian produk
  • Profil Perusahaan
Fitur produk
  • ◪ Awak mesin stacking inti ieu dilas kalawan baja kualitas luhur sarta kalawan casting punching jeung komponén geser. Beungeut instalasi dijieunna tina plat baja thickened. Strukturna padet sareng teguh, sareng masalah deformasi anu disumputkeun dileungitkeun ku perlakuan panas.

  • ◪ The punching na shearing mesin utamana dijieunna tina castings kelas luhur, nu pernah bakal cacad, nu kondusif pikeun mastikeun akurasi shearing sarta ngaronjatkeun kahirupan jasa tina alat; Dina waktu nu sarua éféktif ngaleungitkeun dampak geser chatter jeung noise.

  • ◪ Dioptimalkeun dahar jeung sistem dahar, kinerja stabil sarta dipercaya, pikeun mastikeun yén lambaran baja silikon bisa dikirimkeun dina speed tinggi.

  • ◪ Mékanisme punching sareng shearing didorong ku motor servo réspon anu luhur, anu akurat sareng éfisién.

  • ◪ The punching jeung geser dijieunna tina alloy teuas kualitas luhur, kalawan umur layanan panjang sarta saeutik maké.

  • ◪ Sistim kontrol listrik Siemens diadopsi pikeun ngawujudkeun tekad tepat geser panjang, kontrol loop katutup pinuh, deteksi online tur adjustment rupa otomatis.

  • ◪ Mékanisme nyaluyukeun lebar didorong ku motor servo sareng dikawasa ku komputer pikeun ngawujudkeun nyaluyukeun lebar otomatis.

Parameter produk


ParameterCAH(22)-300DTCAH(22)-400DTCAH(22)-600DT
Rubak lembar (mm)60-30060-40060-600
Panjang lembar (mm)560-1500560-2500560-3500
Ketebalan lembaran (mm)0.18-0.35
Laju dahar (m/mnt)0-240m / mnt
motong burr (mm)≤0.02
Akurasi sudut motong± 0,01
Fitur produk
1. Dua Huluna Uncoiler
Diaméter jero coil: 495-510mm
Diaméter luar maksimum coil: 1200mm
Beban maksimum per sirah: 2ton
Laju uncoiling: saluyukeun sinkron jeung dahar
The uncoiler adopts pangaturan speed stepless sinkron nuturkeun ngurangan, tegangan hidrolik, marake disc jeung rotasi listrik.
2. Hareup jeung Rear Feeder
Hareup jeung pungkur feeder diwangun ku roller nyoco luhur jeung handap sarta roller ukur, nyoco drive adopts Jerman Siemens Simotion sistem kontrol gerak. alat-alat ieu adopts puseur paling canggih positioning servo push jeung narik design mékanisme bahan; Roller dahar dijieunna tina bahan polyurethane, encoder ukur panjang tur servo kontrol loop katutup, laju dahar normal nyaéta 0-180 m / mnt, laju dahar pangluhurna nyaéta 240 m / mnt. The feeder hareup drive peran ngadorong bahan, sarta feeder pungkur drive peran bahan narik. Dua feeder tiasa dianggo synchronously tetep bahan dina saluran lempeng ojah.
3. O Punch sarta Dua V-kiyeu
Mesin ieu ngagaduhan dua sét O-Punch sareng V-Punch, hiji set O-Punch, aranjeunna disetir ku motor servo tiasa ngawujudkeun léngkah gerakan gurat, dua sét V Notch raray dipasang dina dua sisi O punch, disetir ku motor servo bisa ngawujudkeun gerakan hambalan longitudinal.
Desain bisa motong yoke jeung ujung misah, nyimpen bahan pikeun konsumén.
4. Bagéan geser
Dua sét bagian geser dipasang dina piring dibereskeun dina 45 derajat sarta 135 derajat, plat dibereskeun dipasang dina blok ngageser tina movable rel pituduh paralel, sarta piring dibereskeun bisa mindahkeun horisontal ngaliwatan servo motor drive.
Bagian shears ngawengku: + 45 ° shears na 135 ° shears, transverse méja slide na discharging roller. Struktur dua grup mesin shearing dijieun tina casting. Shearing didorong ku motor servo Siemens kalayan efisiensi anu luhur sareng sora anu rendah.
Alat (paeh) ngadopsi alat motong alloy teuas, unggal grinding waktos ngagunakeun leuwih ti 1 juta kali. Kalawan mékanisme adjustment jero, ku kituna alat nu bisa disaluyukeun sanggeus maké.

5. Alat adjustment Width terpusat
Sakabeh garis motong inti adopts positioning sentral jeung adjustment lebar terpusat beradaptasi kana lebaran béda tina pangiriman bahan lambar.
Encoder posisi eupan balik sarta posisi indikator posisi tampilan. Mékanisme nyaluyukeun lebar ngadopsi bal screw drive pikeun ngahontal beungkeut nyaluyukeun lebar terpusat tina sakabeh garis. Alat adjustment lebar ogé dilengkepan alat alarem blocking pikeun ngawujudkeun gantung tina sakabeh mesin nalika bahan arched.

6. Discharging na stacking mékanisme
Didorong ku Siemens servo motor sabuk conveyor magnét, alat nu transmits lambaran sheared ti shears kana mékanisme asihan lapisan ganda.
alat-alat nu dibagi kana dua lapisan bahan, unggal lapisan ieu disetir ku Siemens servo motor sabuk conveyor magnét positioning akurat sanggeus ragrag dina pin positioning ditunjuk, ragrag otomatis dina trolley nu, bisa tumpukan nepi ka 2-4 kolom.



FAQ

1. Naon anu bisa urang pigawé pikeun anjeun?

Kami tiasa nyayogikeun anjeun alat-alat manufaktur trafo kakuatan sareng jasa téknis pikeun anjeun nyiptakeun pabrik trafo kalapa anu kuat. Kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa trafo OEM / ODM khusus. Malah lamun teu boga kamampuhan pikeun ngahasilkeun, anjeun ogé tiasa buka nyokot urutan Anjeun. Kami tiasa nyayogikeun anjeun sadaya bahan baku kualitas luhur anu anjeun peryogikeun pikeun produksi pabrik trafo anjeun. Tangtosna, hargana kedah pikaresepeun pisan!


2.Sabaraha taun perusahaan anjeun ngadamel alat-alat sapertos kieu?

Kami gaduh 20 taun pangalaman pamasaran sareng pusat manufaktur modern 200,000 suku pasagi.


3.Which sertipikat anjeun gaduh pikeun alat-alat anjeun?

Kami geus miboga 56 patén-patén dina widang penemuan internasional. ISO9001 / SO14001 / STL / ASTA / KEMA


4.Can anjeun ngirim staf anjeun pikeun masang parabot pikeun urang?

Saatos - penjualan gratis pikeun nyayogikeun insinyur instalasi sareng debugging sareng pelatihan téknis profésional. Jawab patarosan téknis atanapi téknis anjeun ku telepon atanapi tulisan.


5.Do anjeun gaduh agén naon di nagara urang?

CANWIN transformasi jeung ningkatkeun industri tradisional salaku kasempetan pikeun deepen "hiji sabuk jeung hiji jalan" perenah strategis, deepen gawé babarengan jeung pasar asing. dina bentuk gawé babarengan jeung kauntungan silih, nyetél puseur manufaktur trafo jeung base processing inti di Wétan Tengah, India. Dubai. Vietnam. Thailand. etc.In mangsa nu bakal datang, CANWIN bakal pindah ka arah pamimpin parabot calakan, nyieun Cina reputasi global!


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2008
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    Jiangmen
  • Industri utama
    Alat Distribusi Daya
  • Produk utama
    electrical equipment,transformers and distribution cabinets, electrical materials, Laser welding machine/ Laser Cutting machine,Energy Storage System
  • ElterPrise Jalma
    Mrs Huang
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    Uni Éropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Asia Tenggara,Amérika
  • Konsumén terkét
    --
Profil Perusahaan
CANWIN Automation Equipment Manufacturing Co., LTD., Diadegkeun dina 2002, mangrupikeun salah sahiji pabrik alat trafo listrik panggedéna di Cina.
Pausahaan geus kaliwat ISO9001, ISO14001 、STL", "ASTA", "KEMA" sertifikasi sistem internasional;
Pausahaan geus ngadegkeun "silikon Steel Sheet Téknik téhnologi Center Panalungtikan", "Lambaran Metal jeung Strip Precision motong Téhnologi Key na Equipment Téknik Center", "kakuatan trafo Center manufaktur calakan", sarta diala "National High-tech Enterprise" sertifikasi di Cina. .
Dina 2020, urang meunang ngahargaan "China Mesin Industri Élmu jeung Téhnologi Kamajuan Award" jeung "Guangdong Propinsi Élmu jeung Téhnologi Kamajuan Award";
"CANWIN" brand ieu didaptarkeun di Cina dina 2007 sarta didaptarkeun di Uni Éropa, Afrika, Amérika Kidul, Amérika Serikat, Rusia, India, Asia Tenggara jeung 118 nagara séjén di 2017;
Pausahaan urang museurkeun kana panalungtikan sarta pamekaran lambaran baja silikon cut-to-length- garis, lambar baja silikon slitting garis, trafo foil mesin pungkal jeung alat sejenna, urang boga 56 patén-patén penemuan internasional.
Pausahaan urang taat kana kawijakan manajemén manufaktur high-end + parabot calakan + pabrik calakan, comprehensively ngaronjatkeun kualitas produk jeung speed geser tinggi na akurasi tinggi produk, sarta nyumbang kana Ngaronjatkeun struktur industri trafo kakuatan global.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Mesin nyepetkeun mesin shearing kalayan sudut shearing
Ngaluarkeun ku:Kantor sipat harti
Mesin shearing CNC anu tiasa dianggo kalayan posisi sentral sareng tuang
Ngaluarkeun ku:Kantor sipat harti
Mesin shearzer ganda otomatis sareng mékanisme nyebarkeun
Ngaluarkeun ku:Kantor sipat harti
Mékanisme nyoco pinuh ku mesin sheardif
Ngaluarkeun ku:Kantor sipat harti

KONTAK URANG

Ngamangpaatkeun pangaweruh jeung pangalaman unrivaled kami, kami nawiskeun Anjeun ladenan kustomisasi pangalusna.
  • Telepon:
    +86 133-0258-2120
  • Telepon:
    +86 750-887-3161
  • Fax:
    +86 750-887-3199
Tambihkeun koméntar

REDIPUJI

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.

Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
Tiếng Việt
Türkçe
ภาษาไทย
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Српски
Af Soomaali
Sundanese
Українська
Xhosa
Pilipino
Zulu
O'zbek
Shqip
Slovenščina
Basa ayeuna:Sundanese