Produk
VR
  • Rincian produk
  • Profil Perusahaan
Fitur produk
  • ◪ Awak mesin dilas ku baja kualitas luhur sareng tuang punching sareng komponén geser. Beungeut instalasi dijieunna tina plat baja thickened. Strukturna padet sareng teguh, sareng gangguan deformasi anu disumputkeun dileungitkeun ku perlakuan panas.

  • ◪ The punching na shearing mesin utamana dijieunna tina castings kelas tinggi, nu pernah bakal cacad, nu kondusif pikeun mastikeun akurasi shearing sarta ngaronjatkeun kahirupan layanan tina alat; Dina waktu nu sarua éféktif ngaleungitkeun dampak geser chatter jeung noise.

  • ◪ Dioptimalkeun dahar jeung sistem dahar, kinerja stabil sarta dipercaya, pikeun mastikeun yén lambaran baja silikon bisa dikirimkeun dina speed tinggi.

  • ◪ Mékanisme punching sareng shearing didorong ku motor servo réspon anu luhur, anu akurat sareng épisién.

  • ◪ The punching jeung geser dijieunna tina kualitas luhur alloy teuas, kalawan umur layanan panjang sarta saeutik maké.

  • ◪ Sistim kontrol listrik Siemens diadopsi pikeun ngawujudkeun tekad tepat geser panjang, kontrol loop katutup pinuh, deteksi online tur adjustment rupa otomatis.

  • ◪ Mékanisme nyaluyukeun lebar didorong ku motor servo sareng dikawasa ku komputer pikeun ngawujudkeun nyaluyukeun lebar otomatis.

Parameter produk


ParameterCAH(23)-400LACAH(23)-600LACAH(23)-800LA
Rubak lembar (mm)80-40080-60080-800
Panjang lembar (mm)560-2500560-3500560-4500
Ketebalan lembaran (mm)0.18-0.35
Laju dahar (m/mnt)0-240m / mnt
motong burr (mm)≤0.02
Akurasi sudut motong± 0,01

Fitur produk
1. Opat Kepala Uncoiler
Diaméter jero coil: 495-510mm
Coil diaméterna luar maksimum: 1200mm
Beban maksimum per sirah: 2,5-4 ton
Laju uncoiling: saluyukeun sinkron jeung dahar
The uncoiler adopts pangaturan speed stepless sinkron nuturkeun ngurangan, tegangan hidrolik, marake disc jeung rotasi listrik.
2. Hareup jeung Rear Feeder
Hareup jeung pungkur feeder diwangun ku roller nyoco luhur jeung handap sarta roller ukur, nyoco drive adopts Jerman Siemens Simotion sistem kontrol gerak. alat-alat ieu adopts puseur paling canggih positioning servo push jeung narik design mékanisme bahan; Roller dahar dijieunna tina bahan polyurethane, encoder ukur panjang tur servo kontrol loop katutup, laju dahar normal nyaéta 0-180 m / mnt, laju dahar pangluhurna nyaéta 240 m / mnt. The feeder hareup drive peran ngadorong bahan, sarta feeder pungkur drive peran bahan narik. Dua feeder tiasa dianggo synchronously tetep bahan dina saluran lempeng ojah.
3. O-Punch sarta Dua V-kiyeu
Mesin ieu ngagaduhan dua sét o-punch sareng sakumpulan V-punch, dua sét o-punch dipasang dina slide paralel pituduh, drive ku motor servo tiasa ngahontal gerakan léngkah horisontal, V punch dipasang dina slide paralel. pituduh jejeg O punch, drive ku motor servo bisa ngahontal gerakan hambalan longitudinal;
Desain bisa punch 2 liang sarta port V dina waktos anu sareng; Tilu kali leuwih efisien ti saméméhna.
4. Bagéan geser
Dua sét bagian geser dipasang dina piring tetep dina 45 derajat sarta 135 derajat, salah sahiji nu bisa disaluyukeun jeung 90 derajat; Piring dibereskeun dipasang dina blok ngageser tina rel pituduh paralel movable, sareng piring tetep tiasa ngalih sacara horisontal ngaliwatan drive motor servo;
Bagian shears ngawengku: + 45 ° shears (adjustable tur dibereskeun nepi ka +90 °, konversi sarta adjustment geus réngsé ku kontrol listrik manual), -45 ° shears, transverse méja slide na discharging gilinding . Struktur dua grup mesin shearing dijieun tina casting. Shearing didorong ku motor servo Siemens kalayan efisiensi anu luhur sareng sora anu rendah.
Alat (paeh) ngadopsi alat motong alloy teuas, unggal grinding waktos ngagunakeun leuwih ti 1 juta kali. Kalawan mékanisme adjustment jero, ku kituna alat nu bisa disaluyukeun sanggeus maké.

5. Alat adjustment Width terpusat
Sakabeh garis adopts positioning sentral jeung adjustment lebar terpusat beradaptasi kana lebaran béda transmisi bahan lambar.
Encoder posisi eupan balik sarta posisi indikator posisi tampilan. Mékanisme nyaluyukeun lebar ngadopsi bal screw drive pikeun ngahontal beungkeut nyaluyukeun lebar terpusat tina sakabeh garis. Alat adjustment lebar ogé dilengkepan alat alarem blocking pikeun ngawujudkeun gantung tina sakabeh mesin nalika bahan arched.

6. Discharging na stacking mékanisme
Disetir ku Siemens servo motor sabuk conveyor magnét, alat nu transmits lambar sheared ti shears kana mékanisme asihan lapisan ganda.
Parabot dibagi jadi dua lapisan bahan, unggal lapisan ieu disetir ku Siemens servo motor sabuk conveyor magnét positioning akurat sanggeus ragrag dina pin positioning ditunjuk, ragrag otomatis dina trolley nu, bisa tumpukan nepi ka 20 kolom.
7. Unit Trolley Stacker
2 sét unit trolley stacker, unggal ukuran tiasa disayogikeun ku palanggan.
2 sét unit trolley stacker gaduh belts conveyor misah, nu dipindahkeun ku motor servo Siemens pikeun ngahontal positioning akurat. Numutkeun sarat customer urang, pigura stacking bisa dihapus babarengan jeung shears. Ieu teu dibereskeun dina trolley nu. Positioning pin dipasang dina panel sababaraha kandaraan, sarta pin positioning cocog disadiakeun nurutkeun sarat customer urang.

8. Sistim pneumatic
Sistim pneumatic adopts komponén pneumatic Jerman, reliabiliti tinggi.


9. System Control listrik
Sistem kontrol listrik kalebet kabinét kontrol listrik utama sareng platform operasi.
panganteur lalaki-mesin SIEMENS gampang ngagunakeun, program kontrol timer dimekarkeun sarta program motong chip bisa dipaké pikeun sagala rupa tugas. Upami potongan tambahan diperyogikeun, aranjeunna kedah disayogikeun ka kami dina 7 dinten saatos nandatanganan kontrak.
Kami ningkatkeun program pikeun anjeun gratis dina jangka panjang. Upami anjeun hoyong ningkatkeun ukuran potongan dina prosés produksi, anjeun tiasa ngawartosan kami 10-15 dinten sateuacanna!
Mesin ieu ngadopsi sistem sambungan Profibus canggih, kabel gampang, sistem stabil
ngandelkeun. Sistim nu boga fungsi gudang memori, pikeun mastikeun yén gagalna kakuatan, gantung terus jalan.



FAQ

1. Naon anu bisa kami pigawé pikeun anjeun?

Kami tiasa nyayogikeun anjeun alat-alat manufaktur trafo kakuatan sareng jasa téknis pikeun anjeun nyiptakeun pabrik trafo kalapa anu kuat. Kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa trafo OEM / ODM khusus. Malah lamun teu boga kamampuhan pikeun ngahasilkeun, anjeun ogé tiasa buka nyokot urutan Anjeun. Kami tiasa nyayogikeun anjeun sadaya bahan baku kualitas luhur anu anjeun peryogikeun pikeun produksi pabrik trafo anjeun. Tangtosna, hargana kedah pikaresepeun pisan!


2.Sabaraha taun perusahaan anjeun ngadamel alat-alat sapertos kieu?

Kami gaduh 20 taun pangalaman pamasaran sareng pusat manufaktur modern 200,000 suku pasagi.


3.Which sertipikat anjeun gaduh pikeun alat-alat anjeun?

Kami geus miboga 56 patén-patén dina widang penemuan internasional. ISO9001 / SO14001 / STL / ASTA / KEMA


4.Can anjeun ngirim staf anjeun pikeun masang parabot pikeun urang?

Saatos - penjualan gratis pikeun nyayogikeun insinyur instalasi sareng debugging sareng pelatihan téknis profésional. Jawab patarosan téknis atanapi téknis anjeun ku telepon atanapi tulisan.


5.Do anjeun gaduh agén naon di nagara urang?

CANWIN transformasi jeung ningkatkeun industri tradisional salaku kasempetan pikeun deepen "hiji sabuk jeung hiji jalan" perenah strategis, deepen gawé babarengan jeung pasar asing. dina bentuk gawé babarengan jeung kauntungan silih, nyetél puseur manufaktur trafo jeung base processing inti di Wétan Tengah, India. Dubai. Vietnam. Thailand. etc.In mangsa nu bakal datang, CANWIN bakal pindah ka arah pamimpin parabot calakan, nyieun Cina reputasi global!


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2008
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    Jiangmen
  • Industri utama
    Alat Distribusi Daya
  • Produk utama
    electrical equipment,transformers and distribution cabinets, electrical materials, Laser welding machine/ Laser Cutting machine,Energy Storage System
  • ElterPrise Jalma
    Mrs Huang
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    Uni Éropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Asia Tenggara,Amérika
  • Konsumén terkét
    --
Profil Perusahaan
CANWIN Automation Equipment Manufacturing Co., LTD., Diadegkeun dina 2002, mangrupikeun salah sahiji pabrik alat trafo listrik panggedéna di Cina.
Pausahaan geus kaliwat ISO9001, ISO14001 、STL", "ASTA", "KEMA" sertifikasi sistem internasional;
Pausahaan geus ngadegkeun "silikon Steel Sheet Téknik téhnologi Center Panalungtikan", "Lambaran Metal jeung Strip Precision motong Téhnologi Key na Equipment Téknik Center", "kakuatan trafo Center manufaktur calakan", sarta diala "National High-tech Enterprise" sertifikasi di Cina. .
Dina 2020, urang meunang ngahargaan "China Mesin Industri Élmu jeung Téhnologi Kamajuan Award" jeung "Guangdong Propinsi Élmu jeung Téhnologi Kamajuan Award";
"CANWIN" brand ieu didaptarkeun di Cina dina 2007 sarta didaptarkeun di Uni Éropa, Afrika, Amérika Kidul, Amérika Serikat, Rusia, India, Asia Tenggara jeung 118 nagara séjén di 2017;
Pausahaan urang museurkeun kana panalungtikan sarta pamekaran lambaran baja silikon cut-to-length- garis, lambar baja silikon slitting garis, trafo foil mesin pungkal jeung alat sejenna, urang boga 56 patén-patén penemuan internasional.
Pausahaan urang taat kana kawijakan manajemén manufaktur high-end + parabot calakan + pabrik calakan, comprehensively ngaronjatkeun kualitas produk jeung speed geser tinggi na akurasi tinggi produk, sarta nyumbang kana Ngaronjatkeun struktur industri trafo kakuatan global.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Mesin nyepetkeun mesin shearing kalayan sudut shearing
Ngaluarkeun ku:Kantor sipat harti
Mesin shearing CNC anu tiasa dianggo kalayan posisi sentral sareng tuang
Ngaluarkeun ku:Kantor sipat harti
Mesin shearzer ganda otomatis sareng mékanisme nyebarkeun
Ngaluarkeun ku:Kantor sipat harti
Mékanisme nyoco pinuh ku mesin sheardif
Ngaluarkeun ku:Kantor sipat harti

KONTAK URANG

Ngamangpaatkeun pangaweruh jeung pangalaman unrivaled kami, kami nawiskeun Anjeun ladenan kustomisasi pangalusna.
  • Telepon:
    +86 133-0258-2120
  • Telepon:
    +86 750-887-3161
  • Fax:
    +86 750-887-3199
Tambihkeun koméntar

REDIPUJI

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.

Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
Tiếng Việt
Türkçe
ภาษาไทย
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Српски
Af Soomaali
Sundanese
Українська
Xhosa
Pilipino
Zulu
O'zbek
Shqip
Slovenščina
Basa ayeuna:Sundanese