canwin

Anjeun dina tempat anu leres pikeun canwin.Ayeuna anjeun parantos terang yén, naon waé anu anjeun milari, anjeun pasti bakal mendakanana CANWIN.kami ngajamin yén éta aya di dieu CANWIN.
Canwin nyiptakeun imajinatif sareng on-trend ngaliwatan pamakéan bahan inovatif..
Kami tujuan pikeun nyayogikeun kualitas anu pangluhurna canwin.pikeun konsumén jangka panjang urang sareng kami bakal aktip kerjasama sareng konsumén pikeun nawiskeun solusi anu épéktip sareng kauntungan biaya.
  • Séri ka-20 Generasi Daya, Énergi Anu Diperbaharui& Pameran Alat-alat Listrik Berhasil Ditungtungan
    Séri ka-20 Generasi Daya, Énergi Anu Diperbaharui& Pameran Alat-alat Listrik Berhasil Ditungtungan
    Séri ka-20 Generasi Daya, Énergi Anu Diperbaharui& Pameran Alat-alat Listrik Berhasil Ditungtungan.
  • Naon ciri kinerja CAH (23) -300/400/600DV runtuyan dikembangkeun ku CANWIN?
    Naon ciri kinerja CAH (23) -300/400/600DV runtuyan dikembangkeun ku CANWIN?
    The cut-to-panjang-garis li nyaéta parabot husus pikeun produksi inti trafo, nyaeta generasi panganyarna kami tina garis geser cross. garis produksi ieu dipaké pikeun shearing, O punching na V kiyeu lambar inti trafo.
  • windings tegangan sedeng jeung low
    windings tegangan sedeng jeung low
    Pangalaman konsolidasi dina produksi trafo résin jeung kualitas luar biasa kaala geus diwenangkeun pamasaran, sajaba trafo lengkep, ogé low jeung sedeng tegangan impregnated atanapi encapsulated coils. Desain pikeun kreasi inti bisa disadiakeun ku CANWIN atanapi on indikasi customer urang. Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngajamin pangurangan biaya transportasi, impor sareng konstruksi trafo dina situs di nagara anu jauh.
  • Kumaha nanganan operasi abnormal tina trafo?
    Kumaha nanganan operasi abnormal tina trafo?
    Pas trafo diaktipkeun, aya sora buzzing, utamana alatan pangaruh fluks magnét tegangan tinggi. Salila operasi normal, sora trafo seragam. Nalika aya sora anu sanés, sababna kedah ditaliti sacara saksama sareng diurus.
  • Merry Christmas jeung Taun Anyar makmur!
    Merry Christmas jeung Taun Anyar makmur!
    Pelanggan anu dihormat,Kami, di CANWIN, nyandak kasempetan ieu pikeun manjangkeun salam anu paling haneut ka anjeun usum Natal ieu. Muga-muga usum perayaan ieu mawa kabagjaan, cinta, sareng katengtreman pikeun anjeun sareng anu dipikacinta. Wishing anjeun Merry Christmas jeung Taun Anyar makmur!Salam hormat,Tim di CANWIN
  • Canwin First AI CTL Cut To Length Line pikeun Robot Produksi Transformer Listrik parantos suksés dikembangkeun& Lumpat
    Canwin First AI CTL Cut To Length Line pikeun Robot Produksi Transformer Listrik parantos suksés dikembangkeun& Lumpat
    [Warta Alus] Guangdong Canwin Intelligent Equipment Manufacturing Co., LTD., Diadegkeun dina 2002, meunang 2020 China Science and Technology Progress Award sareng Guangdong Provincial Technology Invention Award pikeun Téhnologi sareng Peralatan konci na pikeun Precision sareng Efisién Motong Logam High-end Piring sareng Sabuk. Sajaba ti éta, push jeung tarikan téhnologi bahan dilarapkeun ku Guangdong Canwin pikeun motong bahan lambar baja silikon handap 0.18mm di 2014 geus meunang patén penemuan nasional [Jumlah Patén: CN103990731A], nu geus jadi konfigurasi baku tina plat ipis geser transverse garis geser. dina industri alat-alat listrik. Anyar, Guangdong Canwin dibuka produk subversive sejen, ganda robot genep stasiun otomatis laminating garis motong horizontal. produk nu No.1unit di Cina, tapi ogé No.1unit di dunya. Téknologi konci na nyaéta nyekel lima lembar sakaligus (robot ganda sami sareng sapuluh lembar dina hiji waktos), tiasa ngalipet genep inti trafo. [Geus dilarapkeun ka Jumlah patén-patén] téhnologi ieu ends up sajarah garis motong transverse tradisional ukur fungsi motong tanpa stacking fungsi, sarta mangrupa titik balik pikeun ngarah téhnologi take-off industri alat-alat listrik global!
  • Canwin Wilujeng Taun Anyar 2022!
    Canwin Wilujeng Taun Anyar 2022!
    Didorong ku inovasi ilmiah sareng téknologi, Keying Electric mingpin widang trafo kakuatan kana daérah cai jero anu kualitas luhur, pinter sareng manufaktur skala ageung.
TAROS KAMI
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
Tiếng Việt
Türkçe
ภาษาไทย
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Српски
Af Soomaali
Sundanese
Українська
Xhosa
Pilipino
Zulu
O'zbek
Shqip
Slovenščina
Română
lietuvių
Polski
Basa ayeuna:Sundanese