produsén trafo

Anjeun dina tempat anu leres pikeun produsén trafo.Ayeuna anjeun parantos terang yén, naon waé anu anjeun milari, anjeun pasti bakal mendakanana CANWIN.kami ngajamin yén éta aya di dieu CANWIN.
Kalayan bantosan para ahli terampil kami, Canwin luar biasa dina karyana..
Kami tujuan pikeun nyayogikeun kualitas anu pangluhurna produsén trafo.pikeun konsumén jangka panjang urang sareng kami bakal aktip kerjasama sareng konsumén pikeun nawiskeun solusi anu épéktip sareng kauntungan biaya.
  • Merry Christmas jeung Taun Anyar makmur!
    Merry Christmas jeung Taun Anyar makmur!
    Pelanggan anu dihormat,Kami, di CANWIN, nyandak kasempetan ieu pikeun manjangkeun salam anu paling haneut ka anjeun usum Natal ieu. Muga-muga usum perayaan ieu mawa kabagjaan, cinta, sareng katengtreman pikeun anjeun sareng anu dipikacinta. Wishing anjeun Merry Christmas jeung Taun Anyar makmur!Salam hormat,Tim di CANWIN
  • Ngungkulan fénoména abnormal dina trafo
    Ngungkulan fénoména abnormal dina trafo
    Analisis operasi abnormal tina trafoSora trafo teu normalPas trafo disambungkeun ka catu daya, bakal aya sora buzzing, nu utamana alatan pangaruh fluks magnét tegangan tinggi. Salila operasi normal, sora trafo seragam. Nalika aya sora anu sanés, anjeun kedah taliti milarian panyababna sareng nungkulanana.
  • Ti klasifikasi ka modeu wiring, katerangan paling komprehensif ngeunaan trafo grounding
    Ti klasifikasi ka modeu wiring, katerangan paling komprehensif ngeunaan trafo grounding
    Trafo grounding disebut trafo grounding kanggo pondok. Numutkeun kana médium keusikan, trafo grounding tiasa dibagi kana jinis minyak sareng jinis garing; Numutkeun jumlah fase, trafo grounding tiasa dibagi kana trafo grounding tilu-fase sareng trafo grounding-fase tunggal. Fungsi tina trafo grounding nya éta nyadiakeun hiji titik nétral jieunan pikeun sistem kalawan titik nétral ungrounded, nu merenah pikeun pamakéan coil suprési busur atawa mode grounding lalawanan leutik, ku kituna pikeun ngurangan arus kapasitansi kana taneuh bisi grounding. sesar circuit pondok dina jaringan distribusi sarta ngaronjatkeun reliabiliti catu daya tina sistem distribusi.
  • Analisis Protection trafo di Protection Relay
    Analisis Protection trafo di Protection Relay
    Trafo mangrupakeun alat statik dina operasi kontinyu, nu rélatif dipercaya dina operasi sarta boga kasempetan kirang gagal. Nanging, kumargi kalolobaan trafo dipasang di luar, sareng kapangaruhan ku beban nalika operasi sareng gangguan sirkuit pondok tina sistem kakuatan, sagala rupa lepat sareng kaayaan anu teu normal pasti kajantenan nalika operasi.
  • Nalika arus inrush magnetizing lumangsung dina trafo?
    Nalika arus inrush magnetizing lumangsung dina trafo?
    01 Inrush ayeunaNalika trafo mimiti diaktipkeun, fenomena anu disebut magnetizing inrush lumangsung. Sanaos arus inrush umumna henteu ngaganggu sapertos arus sesar, durasi magnetisasi arus inrush aya dina urutan detik (dibandingkeun sareng waktos sareng arus sesar).
  • Prinsip, struktur sareng operasi sareng pangropéa panyalindungan gas trafo
    Prinsip, struktur sareng operasi sareng pangropéa panyalindungan gas trafo
    Perlindungan gas mangrupikeun panyalindungan utama pikeun kasalahan internal trafo. Bisa meta sénsitip kana trafo inter-péngkolan sarta inter-lapisan sirkuit pondok, faults inti beusi, faults bushing internal, disconnection pungkal internal, deterioration insulasi sarta serelek tingkat minyak. Nalika sesar lumangsung di jero trafo minyak-immersed, busur bakal decompose bahan insulating sarta ngahasilkeun jumlah badag gas, nu ngalir ti tank minyak ka bantal minyak, sarta inténsitas na beda-beda jeung severity tina sesar, reflecting nu aliran hawa sarta aliran minyak The panyalindungan Peta disebut panyalindungan gas, disebut oge panyalindungan gas. Salila operasi trafo, alatan faults internal, kadang urang teu bisa ngaidentipikasi sarta nyandak ukuran dina waktu, nu gampang ngabalukarkeun sababaraha kacilakaan. Saatos panangtayungan relay gas, kajadian anu sami tiasa dihindari dugi ka tingkat anu tangtu.
  • Naha anjeun terang kaayaan naon anu diperyogikeun pikeun operasi paralel trafo?
    Naha anjeun terang kaayaan naon anu diperyogikeun pikeun operasi paralel trafo?
    Operasi paralel trafo hartina windings primér dua atawa leuwih trafo disambungkeun paralel dina busbar tina tegangan sarua, sarta windings sekundér disambungkeun sajajar dina busbar tegangan sejen.Hartina: nalika hiji trafo gagal, trafo séjén anu ngajalankeun paralel masih bisa terus beroperasi pikeun mastikeun konsumsi kakuatan pamaké penting; atawa lamun trafo perlu repaired, trafo sayaga bisa disambungkeun di paralel, lajeng trafo pikeun repaired ieu Powered off na repaired. , nu teu ngan bisa mastikeun pangropéa rencanana tina trafo, tapi ogé mastikeun yén catu daya teu interrupted sarta ngaronjatkeun reliabiliti catu daya.
  • Ngeunaan trafo, anjeun kedah ngawasaan titik-titik pangaweruh!
    Ngeunaan trafo, anjeun kedah ngawasaan titik-titik pangaweruh!
    1. Naon téh trafo?Dina sirkuit AC, alat nu naek atawa ngurangan tegangan disebut trafo. Trafo tiasa ngarobih nilai tegangan kana nilai tegangan anu urang peryogikeun kalayan frekuensi anu sami pikeun nyumponan sarat pangiriman, distribusi sareng panggunaan énérgi listrik.Contona, listrik ti pembangkit listrik boga tingkat tegangan low, sarta tegangan kudu ditingkatkeun saméméh bisa diangkut ka wewengkon konsumsi kakuatan jauh. Wewengkon pamakean listrik kedah dikirangan ka tingkat tegangan anu cocog pikeun nyayogikeun alat-alat listrik sareng listrik sapopoé. Parabot.
  • Cilaka rembesan minyak trafo sareng metode perawatanna
    Cilaka rembesan minyak trafo sareng metode perawatanna
    1. The leakage minyak tina trafo teu ngan bakal serius mangaruhan penampilan, tapi ogé ngabalukarkeun karugian ékonomi sabab trafo perlu Cicing turun pikeun ngaleungitkeun leakage. Upami aya seueur noda minyak dina pondasi taneuh trafo, éta ogé tiasa janten bahaya seuneu.
  • Ukuran pikeun ningkatkeun daya tahan sirkuit pondok tina trafo kakuatan
    Ukuran pikeun ningkatkeun daya tahan sirkuit pondok tina trafo kakuatan
    Trafo kakuatan mangrupikeun hub pangiriman sareng distribusi énergi listrik, sareng komponén inti tina jaringan listrik. Operasi anu dipercaya henteu ngan ukur aya hubunganana sareng kualitas kakuatan seuseueurna pangguna, tapi ogé kasalametan sadaya sistem. Reliabiliti trafo kakuatan ditangtukeun ku status kaséhatan anak, teu ngan gumantung kana rarancang jeung pabrik, bahan struktural, tapi ogé raket patalina jeung overhaul jeung perawatan. Masalah ningkatkeun résistansi sirkuit pondok tina trafo dina sistem kakuatan dibahas.
  • Penjelasan paling lengkep ngeunaan sistem cooling trafo
    Penjelasan paling lengkep ngeunaan sistem cooling trafo
    Sistem cooling tina trafo kakuatan diwangun ku dua bagian: sistem cooling internal, nu ensures yén panas tina pungkal jeung inti beusi ieu dissipated kana sedeng sabudeureun; Sistim cooling éksternal, nu ensures yén panas dina medium dissipated ka luar trafo nu. Numutkeun ukuran kapasitas trafo, sedeng jeung tipe sirkulasi, trafo adopts métode cooling béda.
  • Beda antara prinsip aksi tina lampu variabel utama jeung panyalindungan gas beurat
    Beda antara prinsip aksi tina lampu variabel utama jeung panyalindungan gas beurat
    Alat panyalindungan anu saluyu kedah dipasang pikeun kasalahan sirkuit pondok tina kabel kalungguhan trafo, bushing sareng internal, sareng kedah nyumponan sarat ieu:1) The single-ngajalankeun trafo of 10MVA na luhur sarta paralel ngajalankeun trafo of 6.3MVA na luhur kudu dilengkepan panyalindungan diferensial longitudinal. Transformer penting kalayan 6.3MVA sareng handap beroperasi sacara mandiri ogé tiasa dilengkepan panyalindungan diferensial longitudinal.2) Transformers handap 10MVA bisa dilengkepan panyalindungan rusuh-break ayeuna jeung panyalindungan overcurrent. Pikeun trafo 2MVA ka luhur, nalika koefisien sensitipitas gancang-break ayeuna teu minuhan sarat, panyalindungan diferensial longitudinal kudu dipasang.3) 0.4MVA sareng saluhureuna, tegangan primér nyaéta 10kV sareng handap, sareng coil mangrupikeun trafo sareng sambungan béntang délta, sareng tiasa dianggo panyalindungan overcurrent tipe tilu-relay dua fase.4) Rupa-rupa alat panyalindungan anu dijelaskeun dina artikel ieu kedah beroperasi pikeun megatkeun sambungan pemutus sirkuit dina unggal sisi trafo.
TAROS KAMI
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
Tiếng Việt
Türkçe
ภาษาไทย
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Српски
Af Soomaali
Sundanese
Українська
Xhosa
Pilipino
Zulu
O'zbek
Shqip
Slovenščina
Basa ayeuna:Sundanese